Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα!

Όπως ενημερώσαμε τους γονείς που ήρθαν στον σύλλογο το Σάββατο, από αυτήν την εβδομάδα προστίθεται το επιπλέον μάθημα για παιδιά Α΄-Γ΄ δημοτικού, το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 17:00-18:00.

Επίσης, καταλήξαμε σε έναν πολύ επιτυχή διακανονισμό σχετικά με την συμμετοχή μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Εξηγώντας τις δυσκολίες μετακίνησής μας στους διοργανωτές, που βρίσκονται στην Ρόδο, δέχθηκαν να εγκρίνουν την άμεση προαγωγή του Καρπαθίων μαθητών, απευθείας στους τελικούς Ελλάδας. Φυσικά, αυτά είναι εξαιρετικά νέα και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Νίκο Βασιλάκη, αντιπρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου, για την προθυμία του να μας βοηθήσει. Παρόλα αυτά, οι μαθητές μας μπορούν να μεταβούν στην Ρόδο για τα προκριματικά εάν το επιθυμούν και μάλιστα εμείς προτρέπουμε μία τέτοια συμμετοχή καθώς είναι σημαντικό για όσους βρεθούν στους τελικούς Ελλάδας να έχουν κάποια προηγούμενη εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...