Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

28/8/18 Η ημέρα που αναβαθμίστηκε το σκάκι στην Κάρπαθο!

Πρώτα από όλα τα παιδιά μας έμαθαν να διαχειρίζονται την ήττα τους ο οποίος ήταν ένας από τους κύριους στόχους μας για εφέτος, πως όσο κι αν μας λυπεί η ήττα, σφίγγουμε τα δόντια και συνεχίζουμε. Όχι μόνο δεν αντέδρασαν όπως παλιά όμως τώρα χάρηκαν τις παρτίδες τους και νικητές και ηττημένοι κάθισαν για να παίξουν ξανά μη θέλοντας να αφήσουν τον χώρο των αγώνων!
Δεύτερον, είχαμε την πρώτη μας παρτίδα που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες αφού ο Μανώλης Βιτωρούλης πάλεψε με νύχια και δόντια εναντίον του κ.Ιωάννη Μαρή όμως εν τέλει η κόπωση επιβλήθηκε και έστησε ματ παρότι προηγουμένως έχασε δύο τουλάχιστον ευκαιρίες για πάρει την πρωτοβουλία. Σημαντικό είναι ότι παρότι έχασε, απέσπασε τα συγχαρητήρια του αντιπάλου του!
Στην πρώτη σκακιέρα ο κ.Μανώλης Παναγιώτου κατάφερε κάποια στιγμή να φτάσει σε πολύ καλή θέση με την Φροσύνη της οποίας το επίπεδο είναι το ανώτερο όσων συμμετέχουν στο τουρνουά, μία αβλεψία όμως του κόστισε την παρτίδα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...