Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ακόμη μία επιτυχία που έχει την χαρά να μοιραστεί ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο!
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον αντιπρόεδρο του Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου Νομικό Σπανό και την εξαιρετική Fruzsina Szente-Varga, η οποία έχει συμφωνήσει να είναι μέλος της ομάδας μας, για την συμμετοχή τους στο τουρνουά I° semilampo 'La Piroga III° Millennio' στην Περούτζια της Ιταλίας, όπου κατέκτησαν σε ισοβαθμία την πρώτη θέση πετυχαίνοντας 6.5/7!
Η Φροσύνη και ο Νομικός κέρδισαν όλους τους αντιπάλους και σημείωσαν μονάχα μία ισοπαλία (στην μεταξύ τους παρτίδα), αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο δύο ολόκληρους βαθμούς πίσω τον επόμενο αντίπαλό τους! Είναι φυσικό ότι η βοήθεια που προσφέρουν με τις συμβουλές και την εμπειρία τους, χάρη στο υψηλό τους επίπεδο, είναι σημαντικοί παράγοντες στην επιτυχία και την πρόοδο του Ομίλου μας.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στο προηγούμενο τουρνουά που συμμετείχε ο Νομικός είχε σημειώσει απόδοση 2000 βαθμών της κλίμακας elo, η οποία ήταν πιθανότατα η υψηλότερη βαθμολογία που έχει πετύχει ποτέ Καρπάθιος σκακιστής και αυτή την φορά κατάφερε να πλησιάσει το 2200 πετυχαίνοντας και την κορυφαία απόδοση του τουρνουά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...