Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!

Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι η υποστήριξή σας στην προσπάθεια των παιδιών μας, όπως την εκδηλώσατε στην προηγούμενη ανάρτηση, ήταν συγκινητική και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

Όπως και πέρσι, από σεβασμό στην παράδοσή μας αποφασίσαμε να διαμορφώσουμε το πρόγραμμα του πασχαλινού πρωταθλήματος, καθώς στην φετινή Λαμπρή Εβδομάδα εκτός από τις συνήθεις εορτές του Αγίου Γεωργίου, των Εικονισμάτων, της Ζωοδόχου Πηγής και το έθιμο των συρμάτων συμπίπτει όχι μόνο η Πρωτομαγιά, αλλά ακόμη και γάμοι και βαπτίσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για τους παραπάνω λόγους, το πρωτάθλημα μας θα περιοριστεί σε δύο μονάχα ημέρες, χωρίς όμως βέβαια να μειωθεί ο αριθμός των αγώνων. Έτσι, το αγωνιστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1ος γύρος: Πέμπτη 2 Μαΐου, 15:00
2ος γύρος: Πέμπτη 2 Μαΐου, 16:00
3ος γύρος: Πέμπτη 2 Μαΐου, 17:00
4ος γύρος: Παρασκευή 3 Μαΐου, 15:00
5ος γύρος: Παρασκευή 3 Μαΐου, 16:00
6ος γύρος: Παρασκευή 3 Μαΐου, 17:00

Οι αγώνες θα είναι τύπου rapid με χρόνο σκέψης 15 λεπτά, ενώ θα προστίθεται και χρόνος 10 δευτερολέπτων σε κάθε κίνηση (15΄ + 10"). Χώρος αγώνων: 2ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδίων. Με την συνδιοργάνωση του Κ.Ο.Π.Α.Π.

Ευχόμαστε καλή Ανάσταση σε όλους και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...