Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020


Καλή χρονιά σε όλους και καλή δεκαετία!

Επειδή πολλοί από τους αθλητές μας που επιθυμούσαν να συμμετέχουν στο χριστουγεννιάτικο πρωτάθλημα απουσιάζουν λόγω εορτών, αποφασίσαμε να το αναβάλουμε για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ο λόγος που φέτος κάνουμε αυτήν την εξαίρεση είναι επειδή, όπως έχουμε ανακοινώσει, από φέτος οι μη-ενήλικες αθλητές μας διεκδικούν έπαθλο αξίας 1000€ για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και να συμμετέχουν σε διεθνές πρωτάθλημα, όποτε προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή να βρούμε τις ημερομηνίες που θα εξυπηρετήσουν τους περισσότερους ενδιαφερόμενους και για αυτό δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάποια προηγούμενη ανακοίνωση. Φυσικά, στους αγώνες είναι όπως πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι το επιθυμούν, ακόμη και εάν δεν είναι αθλητές του συλλόγου μας.

Οι αγώνες λοιπόν θα πραγματοποιηθούν Σάββατο 11/1/20 και Κυριακή 12/1/20, στο 2ο δημοτικό σχολείο Πηγαδίων και ώρες 16:00-19:00, όπου θα έχουμε 3 γύρους την κάθε ημέρα.

Από τα διεθνή νέα, ο Magnus Carlsen αναδείχθηκε για δεύτερη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής σε όλους τους χρόνους σκακιού. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που το είχε καταφέρει και τώρα το κάνει για δεύτερη φορά! Μάλιστα, έδωσε σε δημοπρασία το σακάκι που φορούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, τα έσοδα της οποία θα διατεθούν για την υποστήριξη των σχολείων της Παραγουάης. Ακόμη, συμμετείχε στο Fantasy Premier League (το οποίο αυτή την στιγμή παίζεται από 7.207.902 ανθρώπους) και στις 14 Δεκεμβρίου κατέκτησε την πρώτη θέση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...