Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Πριν εξηγήσουμε πως το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. βρίσκεται δίπλα στον Σκακιστικό Όμιλο Καρπάθου, θέλουμε εξαρχής και με πολύ μεγάλη χαρά να συγχαρούμε τον αδερφικό μας σύλλογο που συνεχίζει να ανεβάζει αθλητές στην κορυφή της Ελλάδας! Όπως και άλλα παιδιά του Ο.Φ.Η. στο παρελθόν, η Ειρήνη Εργαζάκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας αποκομώντας όχι μόνο τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός, και ειδικά το σκάκι, αλλά πλέον κερδίζει και έως 2000 μόρια στις πανελλήνιες εξετάσεις!

Κάθε γονιός της Ελλάδας που στέλνει το παιδί του σε φροντιστήρια, προκειμένου να πετύχει κάτι καλύτερο στις πανελλήνιες εξετάσεις, καταλαβαίνει πόσο σημαντικά είναι τα επιπλέον μόρια που μπορεί να κερδίσει κανείς μέσω του αθλητισμού. Αν και για να είμαστε ειλικρινής, οι σκακιστές λόγω της εκγύμνασης του μυαλού, σε πολλές περιπτώσεις καταλήγουν να περνούν ούτως ή άλλως στις σχολές της επιθυμίας τους χωρίς να κάνουν τελικά χρήση αυτών των επιπλέον μορίων -όπως με την Εύα Σερπετσιδάκη του Ο.Φ.Η. που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και είναι φοιτήτρια ιατρικής Αθηνών.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι, επιπλέον μόρια στις πανελλήνιες δεν παίρνει μονάχα ο πρώτος. Με αυτήν την ευκαιρία να συγχαρούμε τον Ο.Φ.Η. γιατί πολύ ψηλά δεν βρέθηκε μονάχα η Ειρήνη, αλλά οι περισσότεροι αθλητές του έλαβαν μέρος από την ακαδημία ή πήραν πρόσφατα μεταγραφή από αυτήν.

Θέλουμε να συγαχρούμε ιδιαίτερα τον κ. Kostas Varverakis που είναι η κινητήριος δύναμη αυτής της προσπάθειας και να τον ευχαριστήσουμε που είναι πάντα δίπλα μας, με την προθυμία του να μας στείλει σκακιστικό για τα πρωταθλήματά μας αλλά και με την εγγραφή αθλητών μας στην ακαδημία του Ο.Φ.Η. για διάφορες διευκολύνσεις.

Επιπλέον, τον ευχαριστώ προσωπικά για την τιμή να αναφερθώ στο φετινό ημερολόγιο του Ο.Φ.Η. παρότι μπαίνουμε στον τρίτο χρόνο που βρίσκομαι μακριά τους, αλλά και που αναρτήθηκε αφίσα που με περιέχει στους τοίχους της ακαδημίας.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε τον κύριο χορηγό του Ο.Φ.Η., την εταιρία ΔΑΝΔΑΛΗ την οποία σας προτείνουμε να υποστηρίξετε επειδή μεγάλο τμήμα των εσόδων της διοχετεύονται στον αθλητισμό και αγαθοεργίες!
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...