Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το Πασχαλινό μας πρωτάθλημα!
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και την συμμετοχή σας, χωρίς εσάς οι προσπάθειές μας θα έπεφταν στο κενό και θα έμεναν άκαρπες.
Είναι τιμή μας που δέχθηκαν να κάνουν τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων ο κύριος Steve Τικεντζόγλου στους αθλητές του δημοτικού σχολείου και η κυρία ΕΛΕΝΗ Φελλουζή στους γενικούς νικητές του πρωταθλήματος.
Κατά την γνώμη μου, ο Κύριος Τικεντζόγλου διαθέτει τον πιο επιτυχημένο αθλητικό σύλλογο του νησιού μας αποσπώντας κύπελλα, μετάλλια και κάθε διάκριση σε οποιαδήποτε συμμετοχή του αθλητικού Ομίλου του "ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ" εκτός Καρπάθου. Οι επιτυχίες του αποτελούν λόγο για να είμαστε όλοι οι Καρπάθιοι υπερήφανοι αλλά και αφορμή για να θέτουμε και εμείς ως Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου υψηλότερους στόχους. Είναι όμορφο όταν βρίσκεσαι μεταξύ αγνώστων σε έναν ξένο τόπο να σε καλωσορίζουν, για αυτό προσωπικά οφείλω ένα ευχαριστώ στον Steve, αφού σε οποιονδήποτε σύλλογο πολεμικών τεχνών κι αν συμμετείχα έφτανε να πω ότι είμαι από την Κάρπαθο για να τύχω θερμής υποδοχής, καθώς όλοι γνώριζαν την Κάρπαθο μέσω του Steve και η λαμπρή του εικόνα έφτανε για να καλοδεχτούν και κάθε έναν από εμάς.
Τώρα πρέπει να γράψω δύο λόγια για την κύρια Ελένη Φελλουζή. Είναι δύσκολη η θέση μου καθώς είναι φτωχές οι λέξεις για να περιγράψουν τα συναισθήματα και την ευγνωμοσύνη μου, όμως όλοι την γνωρίζετε και μπορείτε να μοιραστείτε την συγκίνησή μου. Η κυρία Ελένη δεν ήταν απλώς μία απλή δασκάλα για όλους εμάς αλλά μία πραγματική παιδαγωγός, με μία αγκαλιά που ξεχειλίζει μια θάλασσα αγάπης στην οποία έχουμε ταξιδέψει πολλές γενιές Καρπαθίων, καθένας μας με τον δύσκολο χαρακτήρα του αλλά πάντα υπήρχε μία θέση για όλους σε αυτήν την αγκαλιά. Σας ευχαριστούμε για όλα...







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...