Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Δωρεάν μαθήματα!
Αυτός ο σύλλογος φτιάχτηκε για την Κάρπαθο και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!
Αρκετοί γονείς φέτος μας είπαν πως το σκάκι τους βοήθησε να έρθουν πιο κοντά με τα παιδιά τους, εφόσον πρόκειται για μία μορφή πνευματικής επικοινωνίας. Άλλοι πάλι μας είπαν ότι θα ήθελαν να στηρίξουν τα παιδιά περισσότερο αλλά οι ίδιοι δεν γνώριζαν ούτε τις κινήσεις, οπότε αυτό δεν ήταν δυνατόν. Έτσι αποφασίσαμε από Σεπτέμβρη να οργανώσουμε ένατμήμα κηδεμόνων το οποίο θα λειτουργήσει δωρεάν και στόχο θα έχει σε δύο μήνες να προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να στηρίξουν οι γονείς τα παιδιά στην προσπάθειά τους.
Επίσης, στην προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε τις αδυναμίες μας και τα σημεία που θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε πρωτοτυπήσαμε για ακόμη μία φορά! Δημιουργήσαμε μία φόρμα αξιολόγησης του Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου και την δώσαμε στους μαθητές μας ώστε να την συμπληρώσουν μαζί με τους κηδεμόνες τους ανώνυμα. Επιζητήσαμε αυτήν την κριτική αφού θεωρούμε πως για να βελτιωθείς είναι απαραίτητο να είσαι έτοιμος να ακούσεις και διορθώσεις τα λάθη σου.
Χαιρόμαστε που παρά τον πρώτο λειτουργίας μας είμαστε ήδη πολύ υψηλά στην αξιολόγησή σας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να λειτουργούμε σε αυτό το επίπεδο και στο μέλλον, ίσως μάλιστα τώρα να πετύχουμε ακόμη υψηλότερα ποσοστά χάρη στις υποδείξεις σας.
Όπου θεωρήσαμε ότι χρειάζεται, προσθέσαμε κάποια σχόλια στις απαντήσεις σας τα οποία θα βρείτε με κόκκινα γράμματα. Επίσης, οι φόρμες αξιολόγησης που συγκεντρώθηκαν είναι διαθέσιμες για όποιον επιθυμεί να τις μελετήσει.
*Οι αριθμοί των πινάκων αντιστοιχούν σε ποσοστιαίες βαθμολογήσεις επί τοις εκατό.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...