Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα σας!
Ανακοινώνουμε το πρόγραμμα μαθημάτων μας για την νέα σκακιστική χρονιά! Στο πρόγραμμα θα βρείτε κάποιες ημέρες υπογραμμισμένες όπου με αυτόν τον τρόπο τονίζεται ποια είναι η κύρια ημέρα μαθημάτων.
Όπως βλέπετε, όσον αφορά το κύριο μάθημα έχετε δύο επιλογές ενώ υπάρχει και μία ακόμη ημέρα για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν δύο μαθήματα μέσα στην εβδομάδα -το οποίο συνιστούμε και ειδικά για τα αγωνιστικά τμήματα. Έτσι, όπου βλέπετε "ή" επιλέγετε όποια ώρα σας εξυπηρετεί αφού θα γίνεται το ίδιο μάθημα, ενώ όπου βλέπετε "και" προτείνουμε την παρακολούθηση και των δύο μαθημάτων επειδή θα διδάσκεται διαφορετική ύλη.
Χαιρόμαστε που υπάρχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση από γονείς και μαθητές και θα βάλουμε τα δυνατά μας να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα που να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν περισσότερους. Παρακαλούμε όσους δεν εξυπηρετούνται από αυτές τις ώρες να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Επειδή υπήρξε ενδιαφέρον και για ιδιαίτερα μαθήματα από αθλητές που επιθυμούν να προχωρήσουν ταχύτερα λόγω των πανελληνίων πρωταθλημάτων αλλά και την γενικότερη βελτίωσή τους, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε μία ακόμη ευχάριστη και δημιουργική χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...