Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος!
Ευχαριστούμε θερμά τον ιατρό κ.Κώστα Σπανό ο οποίος είχε επισκέπτες αυτές τις ημέρες και δεν κατάφερε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, αλλά βρήκε τον χρόνο να μας βγάλει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε ως αφίσες δώρο στα παιδιά με την ολοκλήρωση των αγώνων.

Σχετικά με τον 1ο γυρό, είναι σημαντικό να συγχαρούμε τον κ.Μανώλη Παναγιώτου που στα 82 του χρόνια βρήκε το ψυχικό απόθεμα να παλέψει σε δυσβάστακτη θέση όπου υστερούσε ένα κομμάτι εναντιόν του περσινού πρωταθλητή Άγγελο Μπέρτο μέχρι που κατάφερε να κερδίσει αυτήν την δύσκολη μάχη! Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στα παιδιά του νηπιαγωγείου για την ώριμη παρουσία τους, όπου δεν δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες που φροντίζουν τα τουρνουά μας να είναι πάντα ευπρεπέστατα.
Δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες σήμερα λόγω του τρέξιμο του πρώτου γύρου όμως θα επανορθώσουμε στους επόμενους!
...................................................................................................
Το 5ο πρωτάθλημα Καρπάθου διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με τον Κ.Ο.Π.Α.Π. του δήμου Καρπάθου και με τις χορηγίες του Super Market ΜΑΚΡΗΣ και της διακοσμήτριας γάμων Μαρία Μαστρομιχάλη.








 















 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...