Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά μας και η μεγάλη συμμετοχή των κηδεμόνων έκανε την τελετή απονομής ακόμη πιο ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την στήριξή σας! Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και όσους προσπάθησαν, επειδή η προσπάθεια αργά ή γρήγορα φέρνει το αποτέλεσμα, αυτό είναι κάτι που αποδείχθηκε σε αυτό το τουρνουά καθώς οι σκακιστές του νεοσύστατου ακόμη συλλόγου μας παρήγαγαν παρτίδες υψηλότερου επιπέδου και μάλιστα ακόμη και τα παιδιά του δημοτικού έπαιξαν για πρώτη φορά παρτίδες που ξεπέρασαν τις δύο ώρες.
Ακόμη, ιδιαιτέρως συγχαρητήρια στα κορίτσια των Παναγιώτη Αμανεζή και Μιχαέλλα Σπανομανολή για την απίστευτη πρόοδό τους οι οποίες σε δύο μόνο μήνες μαθημάτων είχαν τόσο μεγάλη εξέλιξη που αποφασίσαμε να δώσουμε μετάλλια καλύτερης απόδοσης, για το οποίο όμως δεν είμασταν προετοιμασμένοι καθώς ήταν εντελώς απρόσμενο, και για αυτό παραγγείλαμε ήδη από χθες τα μετάλλια τους και θα τα παραδώσουμε αμέσως μόλις τα παραλάβουμε. Έπρεπε να το ανακοινώσουμε στις απονομές έστω και χωρίς μετάλλιο αλλά επιθυμούμε να επανορθώσουμε ανακοινώνοντας το έστω και από εδώ.
Για ακόμη μία φορά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κ.Ο.Π.Α.Π. Γεώργιος Βασιλαράκης που ήταν συνδιοργανωτής και χωρίς την στήριξη του οποίου δεν θα είχαμε τις αγωνιστικές σκακιέρας ούτε και τα σκακιστικά ρολόγια που έκαναν το τουρνουά μας να μην έχει τίποτα να ζηλέψει (όσον αφορά την διοργάνωση) από τα πρωταθλήματα των μεγάλων πόλεων, τους χορηγούς μας Ηλία για τις πρώτες ύλες και την Μαρία Μαστρομιχάλη που με τις επενδύσεις των τραπεζιών που μας παραχώρησε πρόσθεσε κύρος στην διοργάνωσή μας.
Επίσης, σας ευχαριστώ προσωπικά για τις ευχές και τα δώρα -πρώτη φορά παίρνω τόσα πολλά στην γιορτή μου! Σας εύχομαι ότι πιο ευλογημένο και ωφέλιμο για το νέο έτος.
Παρακαλούμε όσοι έχετε φωτογραφίες και βίντεο να μας τα στείλετε για να τα κρατήσουμε στο αρχείο του συλλόγου μας και για να τα κοινοποιήσουμε! Ειδικά από την απονομή του A Group από όπου δεν έχουμε φωτογραφίες ή βίντεο λόγω εξάντλησης της κάρτας μνήμης.















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...