Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Φαίνεται πως ήταν τυχερό να πάρω τελευταία την φωτογραφία από τις απονομές των ενηλίκων του πρωτοχρονιάτικου πρωταθλήματος μας για να αναφερθώ ξεχωριστά και ιδιαίτερα στον κ.Μανώλη Παναγιώτου.
Ανέκαθεν θαύμαζα τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μάχονται, ιδιαίτερα σε πνευματικούς τομείς, την ώρα που άλλοι κάνουν το λάθος να μην τους θεωρούν υπολογίσιμη δύναμη. Είναι πράγματι αλήθεια ότι η προσπάθεια που απαιτείται μετά από μία ηλικία είναι μεγαλύτερη αλλά όσο πιο σκληρός είναι ο αγώνας, τόσο πιο γλυκιά είναι η νίκη.
Και τι νίκη;! Την ώρα που όλοι παλεύουν μέχρι το τέλος για την πρωτιά, ο κος Παναγιώτου χάρη στην εξαιρετική επίδοση του στους αγώνες είχε εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο και τον τίτλο του πρωταθλητή Καρπάθου ήδη από τον πρότελευταίο γύρο!
Εκτός από τις σκακιστικές επιδόσεις του κ.Παναγιώτου και την παρουσία του που γίνεται κίνητρο για τον κάθε μαθητή μας να προσπαθήσει να πετύχει κάτι παραπάνω, πρέπει να αναφέρουμε ότι και σαν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου βοηθάει σημαντικά την λειτουργία του ομίλου με την συμμετοχή και τις ιδέες του, μία από τις οποίες είναι και η καθιέρωση συχνότερων αγώνων ενδιάμεσα των γιορτών -κανονικού ή γρήγορου χρόνου. Ακόμη, η χορηγία του κυρίου Ζαράρη όπως ο ίδιος μας εξήγησε, έγινε από σεβασμό στο πρόσωπο του κύριου Παναγιώτου.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο κύριος Παναγιώτου συνεχίζει να συμμετέχει και στις πεζοπορίες του Ομίλου Φίλων Βουνού και Θάλασσας Καρπάθου που πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, πολλές φορές μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας! Πραγματικά ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να παραμείνει τόσο ακμαίος σωματικά διατηρώντας και αυτήν την πνευματική διαύγεια ώστε να αποτελεί πάντα για όλους εμάς παράδειγμα προς μίμηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...