Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

      Εκ μέρους του Σκακιστικού Ομίλου Καρπάθου σας ενημερώνουμε ότι, το 1ο Σκακιστικό Πρωτάθλημα Καρπάθου θα διεξαχθεί από 2 έως 7 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο VERGINA.

      Οι μικροί μας αθλητές μέσα από αυτό το τουρνουά θα διασκεδάσουν αλλά και θα εξοικειωθούν με τις συνθήκες και τους κανονισμούς, ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες του Μαρτίου, οι οποίοι θα είναι και οι προκριματικοί των πανελληνίων πρωταθλημάτων. Φυσικά, το τουρνουά μας θα είναι μία επιπλέον ευκαιρία για την περαιτέρω κοινωνικοποίηση των παιδιών, αλλά και των μεγάλων! Επίσης, μπορεί να είναι κάποιες φορές οδυνηρό αλλά είναι και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και μέσα από το τουρνουά τα παιδιά θα μάθουν να διαχειρίζονται και τις ήττες τους.

      Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την δεύτερη εβδομάδα των διακοπών και το ίδιο θα ισχύσει και για το Πάσχα. Όμως, αν και για τα Χριστούγεννα θα έχουμε δύο διαφορετικά group, ένα για ενήλικες και ένα για παιδιά, το Πάσχα τα παιδιά θα είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν και τους μεγάλους, οπότε την επόμενη φορά θα έχουμε μονάχα μία κατηγορία!

      Οι ώρες έναρξης των αγώνων 2-6 Ιανουαρίου θα είναι στις 17:00 το απόγευμα. Την καταληκτική ημέρα, Κυριακή 7 Ιανουαρίου, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί ώστε στη 13:00 να ακολουθήσει η τελετή λήξης του τουρνουά με τη βράβευση των αθλητών.

      Για τους σκακιστικούς συλλόγους η διοργάνωση πρωταθλημάτων είναι ένα μέσο για να ενισχυθούν τα οικονομικά τους (όπως είναι η χοροεσπερίδες για άλλους συλλόγους), όμως εμείς θέλαμε τα έσοδα να διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς και όχι για τον σύλλογο. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο για όλους τα πληρώσουν τα παράβολα συμμετοχής και έτσι αποφασίσαμε ότι, στο πρώτο τουρνουά δεν θα υπάρξει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες αλλά θα είναι δώρο από τον σύλλογο προς τους αγαπημένους μας μαθητές.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σκακιστικός Όμιλος Καρπάθου      Σκοπός της ιδρύσεως του συλλόγου μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση του πνευματικού ...